Εκδικάζονται οι καταγγελίες των δύο παικτών κατά ΑΣΑ και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα
Στο Διαιτητικό Δικαστήριο δις την τρέχουσα εβδομάδα θα βρεθούν ΑΣΑ και Απόλλων Λάρισας.
Την Τετάρτη (18/4) εκδικάζονται οι εφέσεις τους όσον αφορά το «κόψιμό» τους από την πρώτη φάση της διαδικασίας επιτήρησης, ενώ μία ημέρα νωρίτερα εκδικάζονται οι καταγγελίες πρώην παικτών τους.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/4) θα συζητηθεί η καταγγελία του Μούτσα Μπλέντι (ΦΩΤΟ) κατά των Καρδιτσιωτών και αυτή του Χρήστου Τζάνη κατά των Θεσσαλών.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα εκδικάζεται και η προσφυγή του προέδρου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη, κατά της απόφασης του διετούς αποκλεισμού του.
Αναλυτικά: «Συνεδρίαση Διαιτητικού στις 17/4
15:00
ΜΠΛΕΝΤΙ ΜΟΥΤΣΑ - ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΝΗΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
15:30 Έφεση του διαμεσολαβητή ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗ κατά της υπ΄αριθμ 133/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ.
16:00 Προσφυγή του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΡΕΝΗ κατά της υπ΄αριθμ. 11/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».