09/06/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 - 00:05

Χατζηνικολάου: «Πονάει η ψυχή μου»

Ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε για την κατάσταση στην υποβιβασμένη ομάδα των Χανίων

Ο Πλατανιάς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Β’ Εθνική ωστόσο την Κυριακή (15/4) στάθηκε επάξια απέναντι στην ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφερε.

«Πώς αισθάνομαι; Πονάει η ψυχή μου, όχι τόσο για το αγωνιστικό όσο για κάποια άλλα θέματα της ομάδας. Γιατί, το να κρατηθεί η ομάδα όρθια μέχρι τέλους είναι πολύ δύσκολο, καθώς και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής, αν αυτό λέει κάτι» τόνισε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη, την καλύτερη ομάδα της σεζόν και θα έπρεπε να βρούμε τρόπους να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία που έχει. Τα καταφέραμε αρκετά καλά, η ΑΕΚ δεν μας έκανε τόσες ευκαιρίες, παρ' όλα αυτά, θέλαμε στο τέλος του παιχνιδιού σε μία από τις αντεπιθέσεις μας να ισοφαρίσουμε. Μπορούσαμε στη φάση με τον Ντικαμονά όπου σταθήκαμε άτυχοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, θα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσουμε για τη συνέχεια» είπε μεταξύ άλλων.

Μοιραστείτε το: