22/03/2019
ΑΕΚ | Κυριακή 15 Απριλίου 2018 - 23:48

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με το unfair της ΕΡΤ

Πως σχολίαζαν στην Ένωση τα όσα έγιναν στην «Αθλητική Κυριακή»

Τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» από τους εκπρόσωπους του ΠΑΟΚ και η στάση της κρατικής τηλεόρασης, προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην ΑΕΚ.

Η Ένωση διαμαρτύρεται - δικαιολογημένα - καθώς η ΕΡΤ ήταν απαράδεκτη ενώ ο δημοσιογράφος Γιώργος Μίνος ενήργησε απλά ως οπαδός του ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε μάλιστα, το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» του βορρά εμφανίστηκε να έχει 61 βαθμούς (και όχι 55) και όλα αυτά από την ΕΡΤ που την πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι.

Στην ΑΕΚ ανέφεραν ότι για «το αποψινό σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση. Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων»».

Η Ένωση αναμένεται να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ γιατί θεωρεί απίστευτο unfair αυτό που έγινε στην εκπομπή απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό όταν μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.

Μοιραστείτε το: