23/03/2019
ΛΑΜΙΑ | Κυριακή 15 Απριλίου 2018 - 14:46

Θέλει Τεννέ και του χρόνου ο Παπαϊωάννου

Για «αχαριστία» έκανε λόγο ο Ποντίκας αναφορικά με τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Λαμίας

Συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον της Λαμίας στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξήγησε ότι όσο δεν υπάρχει μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής όλα είναι πιθανά, αλλά παραδέχθηκε ότι απομένει λίγο ακόμα για να επιτευχθεί αυτή.

«Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο, όταν δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή. Παρόλα αυτά, με αυτό το αποτέλεσμα και ακόμη έναν-δύο πόντους η ομάδα σώνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Live Sport».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της παραμονής του Μπάμπη Τεννέ, σημειώνοντας ότι εκείνος θα ήθελε να τον δει και του χρόνου στον πάγκο, ρίχνοντας το... μπαλάκι στον έμπειρο τεχνικό: «Η συνεργασία μας με τον Τεννέ είναι άψογη μέχρι τώρα και θα ήθελα να συνεχίσουμε μαζί, εάν υπάρχει ενδιαφέρον βέβαια και από τον ίδιο».

Επίσης, ο Γιώργος Ποντίκας πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στην ανάπαυλα, κάνοντας λόγο για αχαριστία.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το γεγονός ότι ακούστηκε γιούχα. Αυτή η συμπεριφορά είναι ανεπίτρεπτη και συνιστά αχαριστία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μοιραστείτε το: