«Καμπάνα» τριών αγωνιστικών στον Αποστολόπουλο
Στην τελική ευθεία μπήκε την Παρασκευή (13/4) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το κυριακάτικο (15/4) παιχνίδι με την Ξάνθη.
Για το ματς στα Πηγάδια ο Γιάννης Πετράκης έχει να διαχειριστεί τέσσερις απουσίες, καθώς ο Σολτάνι συνεχίζει το πρόγραμμα ανάρρωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Βιντάλ είναι και τραυματίας και τιμωρημένος.
Τιμωρημένοι είναι επίσης ο Γαρουφαλιάς και ο Αποστολόπουλος, με τον τελευταίο μάλιστα να δέχεται... καμπάνα τριών αγωνιστικών από τον αθλητικό δικαστή για την αποβολή του στο ματς με τον Παναιτωλικό, έχοντας εκτίσει την πρώτη στην ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η προπόνηση της Παρασκευής περιείχε παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένο χώρο και στο τελείωμα διπλό παιχνίδι σε υποομάδες με διάφορους σχηματισμούς, ενώ το Σάββατο (14/4) οι Ηπειρώτες θα προπονηθούν στις 11.00 και θα ανακοινωθεί κατόπιν η αποστολή.