Ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε την πρώτη θέση και στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Αποστόλης Χρήστου τις υποχρεώσεις του στο διεθνές μίτινγκ της Μασσαλίας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή του Πάσχα (8/4).
Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο, ο Έλληνας κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό και στα 200 μέτρα του ίδιου αγωνίσματος με επίδοση 2.00.74.
Στον τελικό πίσω του τερμάτισε ο Γάλλος Μπεντέλ με 2.01.34, ενώ τρίτος ήταν ο συμπατριώτης του Μπρεφουέλ με 2.01.63.
«Ήταν μια σχετικά καλή εμφάνιση αφού κολύμπησα κοντά στα ατομικά μου ρεκόρ στα 50 και στα 100 μέτρα ύπτιο. Συνεχίζω την προετοιμασία μου με τους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο Σαββατοκύριακο και επόμενος στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες τον Ιούνιο», δήλωσε ο Χρήστου στην ιστοσελίδα τηςκολυμβητικής ομοσπονδίας.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του, Παναγιώτης Βελέντζας, σημείωσε: «Οι αγώνες αυτοί ήταν μια πολυ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και τακτικές στον αγώνα, που θα μας είναι χρήσιμες για τις επόμενες διοργανώσεις που θα λάβει μέρος ο Αποστόλης».