06/06/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 3 Απριλίου 2018 - 21:57

Οι ευχές του Καραπαπά στον Όσκαρ Γκαρθία (pic)

Η ανάρτηση από τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού στο instagram

Ο Όσκαρ Γκαρθία από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (3/4) αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Ο Καταλανός τεχνικός ανέλαβε στις 8 Ιανουαρίου και σε 12 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας έφερε πέντε νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη του τίτλου.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο instagram, του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το μέλλον.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά «η πιο έντονη ανάμνηση σου θα είναι ότι κινδύνεψε η ζωή σου κάνοντας τη δουλειά σου σε ένα γήπεδο» αναφερόμενος στον τραυματισμό του Ισπανού στο γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στο instagram.

«Όλα τα καλά για το μέλλον. Δυστυχώς η πιο έντονη ανάμνηση σου θα είναι ότι κινδύνεψε η ζωή σου κάνοντας τη δουλειά σου σε ένα γήπεδο. Εμείς είμαστε (δυστυχώς) συνηθισμένοι. Οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα από προηγμένα πρωταθλήματα, όχι».

Μοιραστείτε το: