Παράταση ζωής για τον Παναθηναϊκό από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ
Στις 17 Απριλίου θα εκδικαστούν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι υποθέσεις των Ράσμους Τελάντερ και Μικαέλ Εσιέν, αφού ο Παναθηναϊκός στην εκδίκαση που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας (2/4), ζήτησε και πήρε νέα αναβολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι ένα βήμα από τη συμφωνία για νέο διακανονισμό με τον Δανό αμυντικό.
Όπως τόνισε μάλιστα, ο δικηγόρος του «τριφυλλιού» Άλκης Παπαντωνίου ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου… «Είμαστε στην τελική ευθεία για οριστική λύση», κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του παίκτη με έγγραφο που έστειλε αφού ο ίδιος απουσίαζε!
Όσον αφορά τον Μικαέλ Εσιέν, ζητούσε με την καταγγελία του ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών διότι δεν είχε καταβληθεί η δόση που του οφείλεται αλλά και στην δική του περίπτωση δόθηκε νέα αναβολή για τις 17 Απριλίου. Ο δικηγόρος του Γκανέζου δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, δείγμα ότι υπήρχε συμφωνία για την αναβολή.