Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής βρέθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς και εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο των Πατρινών * Εύσημα και για τους οπαδούς του ΟΦΗ
Πιστός από την αρχή της σεζόν στην απόφαση του να πηγαίνει και να βλέπει αγώνες της Β’ Εθνικής είναι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Το ίδιο, λοιπόν, έπραξε και το Σάββατο (31/3) καθώς βρέθηκε στο κατάμεστο από 4.500 κόσμο γήπεδο της Αγυιάς για το ντέρμπι Παναχαϊκή - ΟΦΗ (0-3).
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων των γηπεδούχων καθώς και από αυτή των εκδρομέων του ΟΦΗ.
«Είμαι ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά των φιλάθλων της Παναχαϊκής. Ο κόσμος των γηπεδούχων ήταν άψογοι παρά το άσχημο για την ομάδα τους αποτέλεσμα και δίδαξαν ήθος και φίλαθλο πνεύμα. Πραγματικά χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο της Αγυιάς. Τους βγάζω το καπέλο. Θέλω να δώσω όμως τα συγχαρητήριά μου και στους οπαδούς του ΟΦΗ που ήταν στο γήπεδο στις κερκίδες επισημαίνοντας ότι δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο ανάμεσα στον κόσμο των δύο ομάδων. Το έχω πει και το ξαναλέω, η Β’ Εθνική δείχνει το δρόμο για το πώς μπορούν να διεξάγονται μεγάλα ματς ιστορικών ομάδων με εκατέρωθεν οπαδούς και όλα να κυλούν ομαλά», δήλωσε.

