Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τους Ακρίτες
Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους ο Πανιώνιος κόντρα στη Ξάνθη. Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (31/3) την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο αγώνα με τον Ματς Κότνικ να συμμετέχει κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έτσι να θέτει κανονικά τον εαυτό του στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.
Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ξεπέρασε την κάκωση που είχε υποστεί στον μηνίσκο και έτσι ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για το ματς με τους Ακρίτες. Φυσικά, σε αυτό δεν υπολογίζονται οι γνωστοί τραυματίες Ζερόμ Γκιοατά, Ουάσινγκτον Σαντάντα, Βαλεντίνος Βλάχος, Λάζαρος Λάμπρου και Χρήστος Τασουλής, καθώς ο Πανιώνιος έχει μάθει να ζει χωρίς αυτούς.
Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου (31/3) ανακοίνωσε και την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα από τους: Μπανανά, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.