Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας συμφώνησε στο διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χαρίζοντας και ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων
Να και κάτι ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό που ξεφορτώθηκε έναν σημαντικό «βραχνά».
Όπως γνωστοποίησαν την Παρασκευή (30/3) οι «πράσινοι», έφτασαν σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη και έτσι απομακρύνθηκε ο κίνδυνος προσφυγής.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, που είχε προχωρήσει σε δέσμευση των λογαριασμών της ομάδας μετά από ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους 63.000 ευρώ, συμφώνησε σε διακανονισμό,.
Μάλιστα, όπως επίσης έκανε γνωστό η ΠΑΕ, χάρισε μεγάλο μέρος των οφειλομένων.
Αναλυτικά η ενημέρωση: «Τέλος καλό με τον Στέφανο Κοτσόλη ο οποίος ήρθε σε τελική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο Κοτσόλης δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ, ενώ παραιτήθηκε και από ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων. Έτσι δεν τίθεται πλέον θέμα προσφυγής, ούτε μπλοκαρίσματος των λογαριασμών της ΠΑΕ».