Ο Βασίλης Δημακόπουλος περιμένει απαλλακτικό βούλευμα και για τις διατάξεις που απομένουν
Πανηγυρική δικαίωση και απαλλαγή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φερόμενη «εγκληματική» οργάνωση αποφάσισε ο Άρειος Πάγος, με τον δικηγόρο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού να εμφανίζεται σίγουρος ότι ο πελάτης του θα απαλλαγεί και για τις διατάξεις που απομένουν ανοιχτές.
Ο Βασίλης Δημακόπουλος εξήγησε τη Δευτέρα (26/3) ότι το βούλευμα του Αρείου Πάγου «βάζει ταφόπλακα» στη δίωξη για τις πράξεις που είχε αθωωθεί και τον δικαιώνει αμετάκλητα και απόλυτα.
Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο Άρειος Πάγος βάζει ταφόπλακα στην δίωξη ως προς τις πράξεις για τις οποίες είχε αθωωθεί ο κ. Μαρινάκης από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, οι οποίες καθίστανται αμετάκλητες και με τον τρόπο αυτό δικαιώνεται απόλυτα.
Παράλληλα αναιρούνται οι παραπεμπτικές διατάξεις για παράβαση του αθλητικού νόμου περί αθλητικής δωροδoκίας, καθώς και οι αντίστοιχες ως προς την σύσταση συμμορίας γιατί δεν θεωρούνται δικαιολογημένες.
Πλέον, σε βαθμό βεβαιότητας αναμένω απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και για τις εν λόγω διατάξεις».

