22/03/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 - 13:44

Γραμμένος: «Θα πρέπει να δεσμευτεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι τις 23/3» (video)

Καμία αναφορά στα αίσχη Σαββίδη από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που δεν καταδίκασε τα όσα έγιναν στην Τούμπα

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Ο Βαγγέλης Γραμμένος εξήγησε την Τετάρτη (14/3) ποιο θα πρέπει να είναι το πλαίσιο ώστε να επιστρέψει η... δράση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις για την ασφάλεια στα γήπεδα.

Όπως σημείωσε, έχει δοθεί περιθώριο μέχρι τη μεθεπόμενη Παρασκευή (23/3) ώστε οι προτάσεις να κατατεθούν στον Γιώργο Βασιλειάδη και, αν αυτός συμφωνήσει, τότε θα ανακληθεί η διακοπή.

Βέβαια, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην τοποθέτησή του δεν έκανε – το... ξέχασε άραγε; - καμία αναφορά στα όσα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με τον... οπλοφόρο Ιβάν Σαββίδη και δεν προχώρησε έστω σε μία τυπική καταδίκη του γεγονότος... για τα μάτια του κόσμου.

Βέβαια, σίγουρα κάτι τέτοιο θα του ήταν δύσκολο, αφού επρόκειτο για τον βασικό υποστηρικτή του στην προσπάθειά του να βρεθεί στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ...

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Όπως γνωρίζετε, μετά τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, υπήρξε υπουργική απόφαση από τον υφυπουργό αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα έγινε μία συζήτηση ανάμεσα στην επιτροπή παρακολούθησης και στον κ. Βασιλειάδη, στην οποία αποφασίστηκε ότι θα πρέπει, έως τη μεθεπόμενη Παρασκευή, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως σε ένα πλαίσιο αναφορικά με τα φαινόμενα βίας εκτός και εντός γηπέδων, όπως επίσης με την ασφάλεια των γηπέδων. Αυτή η δέσμευση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και η Ομοσπονδία θα μεταφέρει στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος, αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές οι δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για διακοπή των πρωταθλημάτων».

Μοιραστείτε το: