22/03/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 23:06

Τρόμαξε ο Ιμπαγάσα με τα γεγονότα της Τούμπας

Οι δηλώσεις του προπονητή ακαδημιών του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας

Για τα συναισθήματα του μόλις είδε το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στη θήκη, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντινός, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κ20 του Ολυμπιακού , Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαγιόρκα «Deportes Cope».

«Παίζαμε στην Κρήτη (στο ματς Κ20 του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό) και ξεκινήσαμε να τα βλέπουμε όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο. Μας άφησαν έντρομους τα όσα συνέβησαν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου, σχολίασε ότι οι εικόνες της Τούμπας, δεν είναι καλές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Υπάρχει λίγη σύγχυση. Υποθέτω ότι θα υπάρξει συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά για την ώρα το πρωτάθλημα έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας. Η εικόνας που είδαμε τις προάλλες δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την ομοσπονδία. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη. Επανεξετάζουν τις προηγούμενες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που συνέβη δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: