14/12/2018
Γερμανία | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 21:43

Ρέτσος: «Θλιβερές εικόνες…»

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε τα κωμικοτραγικά γεγονότα της Τούμπας

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει το «ντου» του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας προκαλώντας τεράστια... ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στη Γερμανία, ο Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε στην εφημερίδα Bild και σχολίασε όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (11/3). «Αυτές οι σκηνές είναι θλιβερές για μένα. Η Ελλάδα είναι η χώρα μου και την αγαπώ. Δε θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα στη χώρα μου. Υπάρχουν τόσο πολλοί νέοι και καλοί παίκτες στην Ελλάδα. Και με αυτά τα περιστατικά δυστυχώς το ποδόσφαιρό μας δυσφημίζεται διεθνώς και η λίγκα αποκτά κακή φήμη. Έχω πολλούς φίλους που αγωνίζονται ακόμη στο ελληνικό πρωτάθλημα και λυπάμαι για αυτούς».

Ο νεαρός αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν αναφέρθηκε και στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος. «Το να διακόπτεται το πρωτάθλημα δεν είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει ξανά και ποιες θα είναι οι ποινές. Μπορεί να είμαι μακριά τώρα, όμως και στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ούτε αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα: ελπίζω το πρωτάθλημα να συνεχιστεί σύντομα για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην πατρίδα μου».

Μοιραστείτε το: