22/03/2019
ΠΑΟΚ | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 13:29

Σοκαρισμένοι και οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την εικόνα του όπλου

«Μας επηρέασε», δήλωσε ο Κάνιας που δικαιολογεί σε έναν βαθμό τη διακοπή * Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Η εικόνα του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ήταν σοκαριστική και αυτό ισχύει και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Όπως παραδέχθηκε ο Αλμπέρτο Κάνιας στην ισπανική εκπομπή «El Larguero» του Caden Ser, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν σε κατάσταση σοκ βλέποντας τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να εισβάλλει στο γήπεδο και να τους ζητά να αποχωρήσουν.

Όσον αφορά τη θέα του όπλο, είπε χαρακτηριστικά ότι η εικόνα τους «επηρέασε απόλυτα».

Μάλιστα, σημείωσε ότι σε έναν βαθμό κατανοεί και την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, έσπευσαν να διαψεύσουν τις δηλώσεις, αλλά το ηχητικό ντοκουμέντο σίγουρα δεν χωρά αμφιβολία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν επεισόδια, αλλά τελευταία είναι αρκετά σοβαρά. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν επιτρεπτά, δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο.

Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Πρώτα ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και ύστερα με πέντε λεπτά να απομένουν ο επόπτης δεν το μέτρησε. Σε αυτό το χρονικό σημείο, υπήρχε μεγάλη σύγχυση. Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ.

Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα γιατί δεν το περιμέναμε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας που του είπαν να φύγει γιατί θα ήταν επιβλαβές για την ομάδας μας».

Για τη διακοπή: «Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω γιατί είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να επιτραπούν στο ποδόσφαιρο. Έλαβαν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν (αυτές οι καταστάσεις) και αυτή τη στιγμή μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φθάνουν σε κάποια όρια μη επιτρεπτά».

 

Μοιραστείτε το: