22/03/2019
ΠΑΟΚ | Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 - 12:13

Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Χιμένεθ λέει ψέμματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό»

«Βόμβες» του προπονητή της Κ20 του ΠΑΟΚ που ισχυρίζεται ότι δεν θέλουν οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν το πρωτάθλημα και υπάρχουν «μαγειρέματα» στη διαιτησία

Ξεσπάθωσε ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στο Radio Marca την Τρίτη (13/3). Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και πέταξε... βόμβες, αλλά και... τρέλες.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε ότι «ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει λάθος, λέει ψέμματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό»!

Παράλληλα, σημείωσε: «Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πώς παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Δεν θέλουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η αλήθεια».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει διαφθορά στην ελληνική διαιτησία, ανέφερε: «Υπάρχει, φυσικά και υπάρχει», ενώ συμπλήρωσε: «Ένας διαιτητής, από τον οποίο χάσαμε ένα ντέρμπι, τιμωρήθηκε για πέντε μήνες, αλλά στη συνέχεια ξανασφύριξε σε παιχνίδι».

Όσον αφορά το γιατί οπλοφορεί ο Ιβάν Σαββίδης, εξήγησε: «Είναι ένας ισχυρός άνδρας που δέχεται απειλές κάθε ημέρα. Γι' αυτό το λόγο έχει στην κατοχή του όπλο».

Τέλος, έκανε λόγο και για... ηγεμονία των ομάδων των Αθηνών: «Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχει μία ηγεμονία των αθηναϊκών ομάδων».

 

Μοιραστείτε το: