14/12/2018
Ελλάδα | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 - 22:30

«Διαζύγιο» Ιβάν Σαββίδη - Δημήτρη Μάρη στο «Έθνος»

Ραγδαίες εξελίξεις * Η κυβέρνηση φέρεται να παίρνει αποστάσεις μετά την εισβολή του ένοπλου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ

Συνεργάζεται μαζί του σε επενδύσεις είναι ο ευνοούμενος της, αλλά τώρα φοβάται και παίρνει αποστάσεις. Ο λόγος για την κυβέρνηση σε σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αυτές οι αποστάσεις της κυβέρνησης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ αποτυπώνονται, όπως υποστηρίζεται, από τις ραγδαίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στην εφημερίδα Έθνος, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (12/3).

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης αναζητείται από τις αρχές για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, στο οποίο εμφανίστηκε ένοπλος, και η κυβέρνηση διέκοψε επ’ αόριστον το πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Μάρης της 24Media απέσυρε το όνομά του από την εφημερίδα Έθνος.

Παράλληλα, δύο στενοί του συνεργάτες υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Ο λόγος για τον διευθυντή της εφημερίδας, Μάνο Χωριανόπουλο, και τον σύμβουλο περιεχομένου Μάνο Μίχαλο.

To «Έθνος« και το «Έθνος της Κυριακής» αναλαμβάνουν να τρέχουν μέχρι νεωτέρας ο Νούλης Χατζηδημητρίου και ο Βαγγέλης Δεληπέτρος, ενώ οι δημοσιογράφοι των δύο εφημερίδων θα συνεχίσουν να στεγάζονται στα γραφεία της 24 Media στη Συγγρού, ενώ ήδη αναζητούνται γραφεία για τη στέγαση.

Μοιραστείτε το: