14/12/2018
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 - 19:32

Έχει τη στήριξη της διοίκησης ο Γρηγορίου...

Ο Ζαμάνης είχε έντονο διάλογο με οπαδούς του Πανιωνίου, που αποδοκίμασαν τον Έλληνα τεχνικό μετά το ματς με τον Ατρόμητο * Το μήνυμα των «Πανθήρων»

Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ειδικότερα όπως αυτή ήρθε και με το 2-0 να γίνεται 2-2 στο φινάλε, έφερε γκρίνια σε ορισμένους οπαδούς του Πανιωνίου, που αποδοκίμασαν τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος του ματς του περασμένου Σαββάτου (10/3).

Η διοίκηση, πάντως, δεν το συζητά, στηρίζει τον Έλληνα τεχνικό και ήταν χαρακτηριστική η αντίδραση του Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος είχε έντονο διάλογο με τους εν λόγω οπαδούς, τασσόμενος υπέρ του προπονητή των «κυανέρυθρων».

Θέμα Γρηγορίου, λοιπόν, δεν υφίσταται στη Νέα Σμύρνη, ενώ θέση για τους... γκρινιάρηδες της εξέδρας πήραν και οι «Πάνθηρες» τη Δευτέρα (12/3), τονίζοντας με μακροσκελή τους ανάρτηση στο facebook ότι η μιζέρια και τα... γαλλικά δεν βοηθούν την ομάδα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου: «Το Σάββατο η ομάδα μας έκανε έναν αγώνα που φαινόταν (ως ένα σημείο) ιδανικός. Θύμησε τον Πανιώνιο των δύο προηγούμενων ετών και φάνηκε να κάνει αυτό που πριν από τον αγώνα ζητήσαμε: μια ψυχωμένη εμφάνιση για το κορίτσι, την Ζαχαρούλα, που μας άφησε νωρίς.

Στο τέλος, μας προσγείωσε στη φετινή πραγματικότητα. Υπήρξε αδιαφορία; Όχι. Νιώθουμε κάποιους στην ομάδα να έχουν ύποπτο δόλο; Σαφέστατα και όχι. Δίνουν αυτό που μπορούν, γιατί τόσο μπορούν; Αυτή είναι η αίσθησή μας.

Ως εκ τούτου, ακόμα και αν υπάρχει στεναχώρια δεν υπάρχει θυμός. Δεν υπάρχει ανάγκη παρεμβολής μας. Επιπρόσθετα, η στεναχώρια μετατρέπεται σε πείσμα, θυμίζοντάς μας πως ακόμα και έτσι, πέντε αγώνες πριν το τέλος είμαστε μέσα στο κόλπο.

Για όσους βρίζουν την ομάδα ή τον προπονητή έχουμε να πούμε δύο πράγματα:

1ον, η κριτική δεν είναι αδίκημα. Μάλιστα μπορεί να γίνει και επικοδομητική όταν εκφράζεται σωστά. Άρα κανείς δεν λέει να μην μιλάμε όταν μας ξενίζει κάτι. Όμως από την κριτική στο μπινελίκι υπάρχει μια απόσταση τετάστια. Αν έρχεται κάποιος να λύσει τα ψυχολογικά του στο γήπεδο ας αλλάξει καλύτερα διαδρομή και αντί για Κυριακή στην κερκίδα, ας οδηγήσει καλύτερα το κουφάρι του την Δευτέρα σε κάνα ψυχολόγο.

Το μπινελίκι δεν βοήθησε ποτέ, καμία ομάδα να γίνει καλύτερη, γι' αυτό και μεις θα το πολεμάμε λυσσαλέα.

2ον, χθες το βράδυ γίναμε μάρτυρες ενός εκ των βασικότερων λόγων που υποστηρίζουμε τον ιστορικό μας Πανιώνιο.

Για να μην ανήκουμε σε ομάδες με προέδρους που έχουν ευθεία σχέση με το κράτος, το παρακράτος και ο,τι απορρέει από όλη αυτή την σιχαμένη σχέση ποδοσφαίρου - κομμάτων.

Δεν διαλέξαμε ομάδα με εκατομμύρια φιλάθλους που επειδή έχουν ψηφοφορική δύναμη, μοιράζονται τους τίτλους αναλόγως του ποιος βρίσκεται στην εξουσία και ποιες “δουλειές” πρέπει να κλείσουν ως χάρη οι πρόεδροί τους για την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο.

Γίναμε Πανιώνιοι για άλλους λόγους, με άλλα ιδανικά. Το μπινελίκι στην ίδια σου την ομάδα θυμίζει περισσότερο αυτούς και την νοοτροπία τους. Θέλουμε κάτι τέτοιο;».

Μοιραστείτε το: