14/12/2018
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 - 16:23

Απόλλων Σμύρνης: «Μόνο εμείς πληρώνουμε ψυχολογικά και οικονομικά την απόφαση»

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Σειρά του Απόλλωνα Σμύρνης να πάρει θέση με ανακοίνωση για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τόνισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση κάνει ζημιά τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό κομμάτι μόνο στην ομάδα τους, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν τους έχει ενημερώσει μόλις λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, αναρωτιούνται μέσα από την επίσημη θέση τους ποιος θα τους αποζημιώσει για τα έξοδα που έκανε η ομάδα χωρίς λόγο, αφού όπως όλα φαίνονται δεν θα γίνει ο αγώνας με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελικά η μόνη ομάδα που πληρώνει ψυχολογικά και οικονομικά την απόφαση –που διαβάσαμε αλλά επισήμως δεν γνωρίζουμε περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ματς- είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα Ιωάννινα για το προγραμματισμένο ματς με τον ΠΑΣ. Σε ένα ταξίδι για το οποίο χρειάστηκε να καταβληθούν χρήματα και που είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να επαναλάβουμε στο μέλλον, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε πότε.

Προφανώς κάποιοι για ακόμα μια φορά αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν με αποφάσεις τους. Αδιαφορούν για τη δική μας οικονομική αιμορραγία που οι ίδιοι κάνουν ακόμα μεγαλύτερη.

Αυτοί οι κάποιοι, που πήραν την απόφαση και ακόμα δεν έχουν κάνει τον κόπο να μας ενημερώσουν επίσημα, καλό θα είναι να μας πουν και ποιοι θα μας αποζημιώσουν. Ποιοι θα καλύψουν τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας χωρίς κανέναν τελικά λόγο και αιτία. Προφανώς ουδείς θα μπει στον κόπο να μας απαντήσει καθώς ουδείς ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: