Όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Πλατανιά * Αξέχαστη μέρα για τον Κέβιν Μιραλάς
Ανώτερος ήταν στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός και νίκησε με 0-4 τον Πλατανιά την Κυριακή (11/3).
Ο Όσκαρ Γκαρθία εμφανίστηκε εστίασε στους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ενώ παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των «ερυθρολεύκων».
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του περί παραπόνων προς κάποιους παίκτες αλλά και στον Αντρέ Μαρτίνς.
Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος στη συνέντευξη Τύπου:
Για το τι κρατάει από το ματς: «Μας άρεσε το γεγονός θέλαμε στα τελευταία λεπτά να παίξουν παίκτες που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής και είμαστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που τους είδαμε. Μας άρεσε όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος και με και χωρίς μπάλα. Αυτό που θα θέλαμε περισσότερο ήταν να σκοράρουμε περισσότερο, γιατί στο μέλλον θα χρειαστούμε την βοήθειά τους. Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι και είχαμε την υπεροχή».
Για τα παράπονά του από κάποιους παίκτες και το τι είχε πει: «Δεν θα επεκταθώ για αυτό το θέμα. Ό,τι είχα να πω το έχω πει και στους ίδιους τους παίκτες. Πάντοτε προσπαθώ να βάλω τους παίκτες που είναι οι πιο κατάλληλοι για τις αποστολές των αγώνων. Εγώ πάντοτε λέω μακάρι οι παίκτες να μου κάνουν δύσκολη την ζωή ως προς τις αποφάσεις μου για την ενδεκάδα ή την αποστολή γιατί έτσι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί και θα έχω περισσότερες επιλογές».
Για τον Αντρέ Μαρτίνς: «Εδώ και πολύ καιρό ο Μαρτίνς μας έχει δείξει και γενικά δείχνει πολλά καλά πράγματα. Αισθανόμουν άσχημα που δεν του έδινα χρόνο συμμετοχής. Στην θέση που αγωνίζεται ο Αντρέ έχουμε πολλούς παίκτες. Πιστεύαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο ματς με τον Πλατανιά ήταν μία καλή ευκαιρία για να του ανταποδώσουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις. Είναι ένας παίκτης που είτε παίζει, είτε δεν παίζει, καθημερινά στον Ρέντη προπονείται πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι δικαιούται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα στην συνέχεια».
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Κέβιν Μιραλάς που άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram: «Αξέχαστη μέρα, δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι, μόνο σκληρή δουλειά και αποτελέσματα για εμάς».

