15/12/2025
Ιταλία | Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 - 23:05

«Ποντικοί» ξάφρισαν την Περούτζια

Ληστεία στα αποδυτήρια της ιταλικής ομάδας στο α’ ημίχρονο του αγώνα με την Μπρέσια * Στα θύματα και ο Λεάλι

Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσαν οι ποδοσφαιριστές της Περούτζια στον αγώνα της Τρίτης (6/3) με την Μπρέσια, για την β’ κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (8/3), κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου μπήκαν στα αποδυτήρια του «Stadio Renato Curi» «ποντικοί» και… σήκωσαν αθλητικό εξοπλισμό και προσωπικά αντικείμενα (κινητά, ρολόγια, χρήματα), η αξία των οποίων φτάνει το ποσό των 300.000 ευρώ.

Ανάμεσα στα θύματα της ληστείας ήταν και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νικόλα Λεάλι που ήταν βασικός στον αγώνα.

Οι παίκτες της Περούτζια πάντως, παρά το σοκ της ληστείας, κατάφεραν και νίκησαν τη Μπρέσια με 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο ανέβηκαν στην 8η θέση και διεκδικούν, μέσω πλέι οφ, την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε το: