Το ΑΣΕΑΔ «έσβησε» την ποινή δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στους «κίτρινους»
Κανονικά με κόσμο θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/3) το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, για την 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.
Οι «κίτρινοι» είχαν τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 3.500, για τη επεισόδια των οπαδών του εντός αγωνιστικού χώρου, στην αναμέτρηση με το Λαύριο και είχαν καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.
Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό την Πέμπτη (8/3) αυτό «έσβησε» την ποινή των δύο αγωνιστικών ενώ μείωσε και το πρόστιμο στα 1.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. έκανε δεκτή σήμερα (07/03) την προσφυγή της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και αποφάσισε να εξαλείψει την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που της είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Αυτό σημαίνει ότι το Κυριακάτικο (11/03, 17:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο».

