13/12/2025
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 - 17:55

Πάει για αριστερά ο Ασίγκμπα με Λεβαδειακό

Ενημέρωση Λαμίας για τα εισιτήρια με Βοιωτούς

Τη νίκη για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα θέλει η Λαμία στο κυριακάτικο (11/3) ματς του ΔΑΚ με τον Λεβαδειακό, με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει βγάλει από τα πλάνα του τους τιμωρημένους Πίτι και Παντελιάδη.

Η απουσία του δεύτερου έχει βάλει σε σκέψεις τον έμπειρο τεχνικό για τον αντικαταστάτη του στο αρχικό σχήμα, καθώς δεν φαίνεται να κερδίζει την προτίμησή του ο Παπαργυρίου, που αποτελεί τον έτερο αριστερό οπισθοφύλακα των Φθιωτών.

Είναι πιθανό, λοιπόν, να καλύψει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας ο Ασίγκμπα (ΦΩΤΟ) και στα δεξιά να ξεκινήσει ένας εκ των Κουτρομάνου και Βασιλαντωνόπουλου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση ενημέρωσε την Τετάρτη (7/3) σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους πως η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (11/3) θα συνεχιστεί από αύριο Πέμπτη (8/3) τόσο από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λαμίας μέχρι και την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 έως τις 17:00, όσο και από τα γραφεία της ΠΑΕ (πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 20:30.

Οι τιμές προπώλησης για τις κερκίδες 1,2 και 5-17 είναι 5 ευρώ το κανονικό και 1 ευρώ το παιδικό-μαθητικό (γενν μετά το 2000). Την ημέρα της αναμέτρησης οι τιμές διαμορφώνονται στα 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα.

Για τις κερκίδες 3 και 4 η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ και 15 την ημέρα του αγώνα, ενώ για αυτές τις κερκίδες δεν διατίθενται παιδικά εισιτήρια».

Μοιραστείτε το: