Καλύτεροι οι «κίτρινοι», αδικούνται από το 0-0 με τη μαχητική Καλλιθέα * Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των Θεσσαλονικέων που είχαν και δοκάρι
Γκέλαρε ξανά και τώρα αγχώνεται... Δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία προέκυψε για τον πρωτοπόρο της Β' Εθνικής Άρη, που έμεινε την Τετάρτη (7/3) εκ νέου στο 0-0, με την Καλλιθέα αυτή τη φορά και στο «Γρ. Λαμπράκης» για την 20ή αγωνιστική.
Έτσι, οι Θεσσαλονικείς με 50 βαθμούς είδαν τον ΟΦΗ να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά στους 2 πόντους κι ενώ η Παναχαϊκή έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο -4 από την κορυφή εφόσον πάρει το διπλό στην αναμέτρηση της Πέμπτης (8/3) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν σαφώς ανώτερη, όμως δεν μετουσίωσε την υπεροχή της με κάποιο τέρμα, έχοντας πάντως και λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία, καθώς στο 75' ακυρώθηκε κακώς γκολ του Διαμαντόπουλου ως οφσάιντ.
Οι «κίτρινοι» είχαν και δοκάρι με τον Πλατέλλα στο 38', ενώ αμφότερες οι ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, με Μπούρμπο στο 86' και Μάκο στο 90'+4 να αποβάλονται.
Για τους «κυανόλευκους», φυσικά, ήταν μια πολύ σημαντική ισοπαλία στη μάχη για τη σωτηρία, αν και βέβαια παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση και με 15 βαθμούς είναι στο -7 από τη 12η θέση, που οδηγεί στην παραμονή.
Επιθετικός μονόλογος χωρίς γκολ...
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης επέβαλε από νωρίς το ρυθμό του και μέχρι το ημίωρο ήταν πολύ δραστήριος, προσπαθώντας να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, δίχως επιτυχία ωστόσο.
Οι γηπεδούχοι είχαν περιοριστεί σε εντελώς παθητικό ρόλο, αν και στο τελευταίο τέταρτο ένιωσαν λίγο καλύτερα από την πίεση των Θεσσαλονικέων που κόπασε, με τον Πλατέλλα πάντως να βρίσκει δοκάρι στο 38' με κεφαλιά.
Τον αδίκησε ο βοηθός...
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε, οι παίκτες του Σπανού συνέχισαν να ζητούν το 0-1 και στο 75' έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται, καθώς ο Διαμαντόπουλος βρήκε δίχτυα από κοντά, αλλά ο βοηθός Σταματάκος τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.
Από εκεί και πέρα, υπήρξαν αρκετά νεύρα, προέκυψε η αποβολή του Μπούρμπου στο 86' και δύο λεπτά αργότερα ο Αναγνωστόπουλος απεσόβησε το... έμφραγμα για τους φιλοξενούμενους, εξουδετερώνοντας το ωραίο σουτ του Μάκο εκτός περιοχής.
Ο τελευταίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'+4 για καθυστέρηση και εντέλει το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλούνας του Συνδέσμου Φθιώτιδας με βοηθούς τον Σταματάκο του Συνδέσμου Λακωνίας και τον Παγουρά του Συνδέσμου Βοιωτίας.
Κίτρινες: 29' Mάκο, 42' Καντέ, 62' Zεζάι, 71' Χοτζάλι, 76' Μίγγος, 90'+2 Παπαγγελής - 40' Παυλίδης, 57' Διαμαντόπουλος, 90'+1 Μπαστακός, 90'+2 Μαραγκός.
Κόκκινες: 90'+4 Mάκο - 86' Μπούρμπος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μάκο, Παυλής (70' Παυλής), Γκέτσι (85' Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης (54' Τσατσόπουλος).
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (46' Mπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Χαντί (74' Μπαστακός), Ντούνης (68' Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος.