13/12/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 - 22:47

Χαμόγελα για Ντιγκινί

Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο άσος του Ατρομήτου

Απογευματινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη περιελάμβανε την Τρίτη (6/3) το μενού για τους παίκτες του Ατρομήτου.

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο (10/3) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι σε ασκήσεις συναρμογής και τεχνικής, με τον Αυστριακό προπονητή να έχει και έναν λόγο να χαμογελάει.

Και αυτό διότι ο Ντιγκινί επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεσή του εν όψει Νέας Σμύρνης.

Αντίθετα, οι Μάντσον και Βασιλακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί πως ο Νταόυντα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Για την Τετάρτη (7/3) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

Μοιραστείτε το: