Τα 5.80μ. υπερέβη ο νεαρός επικοντιστής * Έβδομος ο Φιλιππίδης * Εκτός τελικού ο Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια
Διπλή ελληνική εκπροσώπηση υπήρξε στον κυριακάτικο (4/3) τελικό του άλματος επί κοντώ σε ό,τι αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Μπέρμιγχαμ.
Τις εντυπώσεις, βέβαια, κέρδισε ο 18χρονος Εμμανουήλ Καραλής (ΦΩΤΟ), που κατέλαβε την πέμπτη θέση με 5.80μ., επίδοση που αποτελεί και ατομικό του ρεκόρ και αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ανήκει.
Ο νεαρός άλτης πέρασε νωρίτερα τα 5.45μ. με την πρώτη, με την πρώτη και τα 5.60μ., με τη δεύτερη τα 5.70μ., ενώ είχε μία άκυρη προσπάθεια στα 5.85μ. και άλλες δύο στα 5.90μ.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Φιλιππίδης τερμάτισε έβδομος με 5.70μ., έχοντας υπερβεί τα 5.60μ., ενώ είχε μία άκυρη στα 5.80μ. και άλλες δύο στα 5.85μ.
Tέλος, ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε έκτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 60 μ. εμπόδια σε 7.68 κι έμεινε εκτός τελικού.