Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του ΑΟΧ-Κισσαμικού με την ΑΣΑ στην Άρτα
Ο Γιώργος Πετράκης ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον πάγκο του ΑΟΧ-Κισσαμικού.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανος και τη Δευτέρα (26/2) βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά το κοουτσάρισμα του γιου του.
Ο Γιάννης Πετράκης, λοιπόν, βρέθηκε τη Δευτέρα στη γειτονική Άρτα για το ματς των Κρητικών με την Αναγέννηση, μαζί με τη σύζυγό του.
Παρέα του ήταν και ο β' αντιπρόεδρος της χανιώτικης ομάδας, Στάθης Πονηράκος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Λευτέρης Μπουζάκης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός στάθηκε όρθιος, καθώς κατάφερε να επιστρέψει δύο φορές στο σκορ, αποσπώντας ισοπαλία 2-2.
Πηγή ΦΩΤΟ: athlitiko.gr