Φέρεται να συμφωνήθηκε το πρωτάθλημα να σταματά για περίπου δύο εβδομάδες τον Φεβρουάριο
Ιστορικής σημασίας αλλαγή στην Πρέμιερ Λιγκ! Όπως αναφέρει δημοσίευμα των «Times», αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας να σταματά για περίπου δύο εβδομάδες τον Φεβρουάριο.
Οι ομάδες έτσι κι αλλιώς διαμαρτύρονταν εδώ και καιρό για το «βαρύ» πρόγραμμά τους, ενώ θεωρείται ότι μία διακοπή σε εκείνο το χρονικό σημείο θα βοηθούσε και την εθνική Αγγλίας που εκείνο το διάστημα έχει διεθνείς υποχρεώσεις.
Η χειμερινή διακοπή αναμένεται να εφαρμοστεί από τη σεζόν 2019-20 με διάρκεια περίπου 13 ημερών και για να γίνει αυτό θα πρέπει τα ματς του 5ου γύρου του FA Cup να μεταφερθούν μεσοβδόμαδα.
Τα μισά παιχνίδια εκείνης της αγωνιστικής αναμένεται να γίνουν την μία εβδομάδα και τα υπόλοιπα την άλλη.
Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία έχουν καθιερώσει έτσι κι αλλιώς ανάλογες διακοπές.