14/07/2025
ΠΑΟΚ | Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 - 22:01

Επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Κατά την αποχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τις αστυνομικές δυνάμεις * Εγκλωβισμένη η αποστολή του Ολυμπιακού

Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν κατά την αποχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ από τις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, μετά την ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (25/2), για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Λίγο μετά τις 20:45, μερίδα οπαδών της ομάδας της συμπρωτεύουσας, συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο, στο δρόμο όπου περνάνε τα πούλμαν με τις αποστολές των ομάδων, κατά την άφιξη και αναχώρηση τους από το γήπεδο και περίμενε την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι. Όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας θέλησαν να απομακρύνουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το σημείο, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν την έξοδο και να αποκλείσουν το ενδεχόμενο… ανεπιθύμητης συνάντησης με το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού, ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ομάδα του Πειραιά όπως γίνεται αντιληπτό, περίμενε να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να μπορεί να βγει η αποστολή από τα αποδυτήρια και να αναχωρήσει από το γήπεδο.

Μοιραστείτε το: