16/07/2025
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ | Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 - 17:33

Έτοιμος για ΑΕΛ ο Πλατανιάς

Χωρίς Κοροβέση και Παπανικολάου οι Χανιώτες

Tη νίκη που θα του διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής στη Σούπερ Λίγκα θα κυνηγήσει ο Πλατανιάς στο κυριακάτικο (25/2, 17.15) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η προετοιμασία των Χανιωτών ολοκληρώθηκε το Σάββατο (24/2), με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να δίνει έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις και να ανακοινώνει κατόπιν και τη 19άδα.

Ο Έλληνας τεχνικός μετρά δύο απόντες και αυτοί είναι ο τραυματίας Κοροβέσης και ο Παπανικολάου, που προέρχεται από ίωση.

Αναλυτικά, διαθέσιμοι για τον αγώνα της 23ης «στροφής» του πρωταθλήματος είναι οι εξής παίκτες: Κλιάγιτς, Κοκκαλάς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντότζι.

Μοιραστείτε το: