Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα της Κυριακής (25/2) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας
Κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (25/2), για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι ο Κώστας Φορτούνης και ο Πάπε Σισέ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, τους πήρε στην αποστολή που θα ταξιδέψει εντός της ημέρας για τη συμπρωτεύουσα.
Αντίθετα στον Πειραιά θα μείνουν ο Σεμπά και οι Μάρτινς, Ίγκορ και Βέργος που δεν δείχνουν να είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που έχει στην αποστολή ο Όσκαρ Γκαρθία είναι οι: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.