14/07/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 - 19:01

Χαλαρό τρέξιμο ο Ντιγκινί

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ατρομήτου

Έτοιμος να φορέσει ξανά ευρωπαϊκό κοστούμι είναι μετά το διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα ο Ατρόμητος, ο οποίος ουσιαστικά εξασφάλισε από πολύ νωρίς τη συμμετοχή του στην πεντάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό τελείωμα στη σεζόν.

Μετά το ρεπό της Καθαράς Δευτέρας (19/2) οι παίκτες επέστρεψαν την Τρίτη (20/2) στις προπονήσεις και έτσι ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (26/2) στο Περιστέρι.

Το μενού περιελάμβανε δυναμικό πρόγραμμα προπόνησης με δύο σκέλη, ένα στο γυμναστήριο και ένα στο γήπεδο με σέντρες και τελειώματα φάσεων.

Τις ασκήσεις εκτέλεσαν χωρίς προβλήματα όλοι οι παίκτες εκτός του Ντιγκινί, ο οποίος έκανε χαλαρό τρέξιμο και θεραπεία στο Spa. Τέλος, για την Τετάρτη (21/2) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα.

Μοιραστείτε το: