18/02/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 19:46

Ψηφίδης: «Τα χρέη της ΚΑΕ Άρης είναι πάνω από 4.500.000 ευρώ»

Για την κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ των Θεσσαλονικέων μίλησε πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης με τα χρέη που έχει η ομάδα να είναι πολλά. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αυτά κυμαίνονται στα 4.500.000 ευρώ και γι' αυτό χρειάζεται άμεσα να γίνει κάτι.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ενημέρωσε πως έχει γίνει Γενική Συνέλευση και έχει βγει επιτροπή που θα μιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδέα των κουπονιών για την ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας. Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα. Παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι μαζέψουμε να το πάρουν τα παιδιά για να λειτουργήσουν και εκείνοι.

Το πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια. Εμείς σαν συμβούλιο είναι ώρα μας που ξεφεύγουμε από την διαχείριση των πραγμάτων και πρέπει να δράσουμε και το κάνουμε, είμαστε κοντά στον Άρη μας και στο μπάσκετ μας».

Μοιραστείτε το: