21/02/2019
ΞΑΝΘΗ | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 15:10

Μπήκε ο Τριάδης

Κανονικά προπονήθηκε ο άσος της Ξάνθης, ατομικό ο Λουσέρο * Σεμινάριο για τα «στημένα»

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ συνέχισε την Τρίτη (13/2) η Ξάνθη.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Παναγιώτης Τριάδης προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Αντίθετα, ο Λουσέρο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Πριν τις ασκήσεις στο γήπεδο, ο Μίλαν Ράσταβατς ανέλυσε φάσεις προηγούμενων αναμετρήσεων κάνοντας τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές του.

Στη συνέχεια το «μάθημα» μεταφέρθηκε και στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την ανασταλτικότητα, το pressing και την κατοχή μπάλας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (14/2) θα πραγματοποιηθεί το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η SPORTRADAR, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, ενώ θα υπάρξει και εκπαιδευτική ημερίδα.

Αναλυτικά: «Την Τετάρτη στις 15:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η SPORTRADAR, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, ενώ την ίδια μέρα αλλά το απόγευμα, o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: “Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ”, στην οποία ομιλητής θα είναι ο προπονητής της Xanthi FC Milan Rastavac».

Μοιραστείτε το: