18/02/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 09:36

Ολικό λίφτινγκ εν όψει στον Ολυμπιακό

Μαζικές αποχωρήσεις αναμένονται το καλοκαίρι για αυτούς που απογοήτευσαν * Πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς

Η σεζόν δεν πηγαίνει όπως θα ήθελε ο Ολυμπιακός και, αν και υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία και τη διαφορετική αντιμετώπιση, άπαντες αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και πρόβλημα υλικού.

Παίκτες για τους οποίους δαπανήθηκαν χρήματα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, οπότε εν όψει της νέας σεζόν αναμένεται μεγάλη... σκούπα.

Αρκετοί παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, με τη λίστα να περιλαμβάνει αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα.

Ένας από αυτούς είναι ο Οφόε που, παρά το γεγονός ότι όλοι στέκονται δίπλα του και ανέχθηκαν την... αμφιταλάντευσή του για το αν θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο μετά την κλοπή στο σπίτι του, δείχνει αδιάφορος και σίγουρα δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα ήθελαν στον Πειραιά.

Στη «μαύρη» λίστα φέρονται να βρίσκονται και οι Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάρτινς και Μποτία, με το συμβόλαιο του τελευταίου να λήγει έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για κάποιους Έλληνες παίκτες, αλλά και για τα πρόσωπα που εισηγήθηκαν την απόκτηση όσων δεν «έπιασαν» ή ενέκριναν τις μεταγραφές τους.

Το... λίφτινγκ αναμένεται ολικό και δραστικό, με στόχο του χρόνου η ομάδα να παρουσιάσει σαφώς καλύτερο πρόσωπο.

Πληρώνει ο Τζούρτζεβιτς

Όσον αφορά την... απειθαρχία του Ούρος Τζούρτζεβιτς στον αγώνα με τον Ατρόμητο στη φάση της εκτέλεσης του πέναλτι, θα την πληρώσει με πρόστιμο.

Γενικότερα, πάντως, η συμπεριφορά του προβληματίζει, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει κακή νοοτροπία.

Μοιραστείτε το: