23/01/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 09:01

Επιμένει για αφαίρεση βαθμών ο Βέμερ

Κατέθεσε αίτηση ενεργοποίησης των ποινών λόγω μη τήρησης του διακανονισμού από τον Παναθηναϊκό * Παραμένει... άφαντη η Αλ Αΐν

Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό. Ο Γενς Βέμερ κρατά ακόμα πιο σκληρή στάση, αφού τη Δευτέρα (12/2) κατέθεσε αίτηση ενεργοποίησης των ποινών που προβλέπονται από τον ΚΑΠ, κάτι που σημαίνει αφαίρεση βαθμών, επειδή η ΠΑΕ δεν έχει πληρώσει την πρώτη δόση της αποζημίωσης των 500.000 ευρώ που του έχει επιδικαστεί.

Ο δικηγόρος του Γερμανού, Πάρης Ατλαμάζογλου, αναφέρει ότι ο διακανονισμός ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου, αλλά δεν τηρείται.

Εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφλήσει τον πρώην παίκτη του, αλλιώς θα ενεργοποιηθεί οριστικά το μείον τρία.

Την ίδια ώρα, έχουν και οι «πράσινοι» ανάλογο θέμα, αλλά από την άλλη... πλευρά.

Η Αλ Αΐν παραμένει άφαντη και ακόμα δεν έχει καταβάλλει τη δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσπαθούν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν έχουν λάβει καμία απάντηση για τα 750.000 ευρώ που θα έπρεπε να καταβάλλουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει μέχρι και την Τρίτη (13/2) απάντηση και αν αυτή δεν έρθει, το πιθανότερο είναι να προχωρήσει σε καταγγελία σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

Μοιραστείτε το: