23/01/2019
Ομάδες | Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 - 00:11

Aκόμη ένα -3 για τη Βέροια

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ αφορά αυτή τη φορά τις οφειλές προς τον Μπατιόν

Oριακή είναι η κατάσταση στη Βέροια και οι... καμπάνες αφαίρεσης βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δεν σταματούν να έρχονται για τους Ημαθιώτες.

Το νέο -3 για το οποίο ενημερώθηκαν στη «Βασίλισσα του Βορρά» τη Δευτέρα (12/2) αφορά σε οφειλές προς τον Ρομπέρτο Μπατιόν, με την προθεσμία εξόφλησης του Αργεντινού μέσου να είναι η 16η Φεβρουαρίου, η προσεχής Παρασκευή δηλαδή.

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.:77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ Βέροια και στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ROBERTO MIGUEL BATION από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 16/02/2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Μοιραστείτε το: