Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Ξάνθης τη Δευτέρα
Τα κεφάλια και πάλι μέσα στην Ξάνθη μετά το ρεπό της Κυριακής (11/2). Οι παίκτες επέστρεψαν τη Δευτέρα (12/2) στις προπονήσεις και έτσι άρχισε και η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (18/2) κόντρα στην ΑΕΚ.
Μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα οι Θρακιώτες έχασαν έδαφος στη μάχη για την πεντάδα και θα προσπαθήσουν να πάρουν αυτούς τους βαθμούς σε άλλα παιχνίδια ώστε να παραμείνουν στο όλπο έως το τέλος.
Όσοι είχαν παίξει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Κέρκυρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Το θετικό για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι πως τραυματίες δεν υπάρχουν πλην του Λουσέρο και πως ο μόνος που δεν προπονήθηκε από τους υπόλοιπους είναι ο Τριάδης λόγω ίωσης. Τέλος, εξέτισε την ποινή του και είναι ξανά διαθέσιμος ο Σιλά.