15/07/202523:34
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 - 21:07

Εκτός ο Αναστασόπουλος

Μικροενοχλήσεις ο Βάντερσον, ανεβαίνει ο Ακόστα στη Λαμία

Απογοήτευση υπάρχει στη Λαμία για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και κυρίως για την εμφάνιση στο ματς της Τετάρτης (7/2). Οι Φθιώτες ξέρουν ότι παρουσιάστηκαν πιο κάτω από το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να έρθει και το τελικό 1-4.

Δεν υπάρχει, όμως, χρόνος για... δάκρυα. Ακολουθεί ένα ακόμη ματς κόντρα στον Πανιώνιο, στο οποίο ο Μπάμπης Τεννές θέλει να βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Υπάρχει προβληματισμός για τη νέα κακή εμφάνιση του Πριντέτα και μένει να φανεί εάν αυτό είναι αρκετό για να τον βγάλει από την ενδεκάδα, ενώ στα θετικά είναι πως ο άλλος Ουκρανός, ο Μπούντνικ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασόπουλος πονάει πολύ και κούταινε και την Πέμπτη (8/2). Τίθεται επομένως εκτός μάχης για το ματς της Νέας Σμύρνης, σε αντίθεση με τον Ακόστα που είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Τέλος, για μικροενοχλήσεις παραπονέθηκε ο Βάντερσον, αλλά δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: