Ο τεχνικός του Άρη είναι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί η ομάδα του από τη στιγμή που η Ευρώπη τελείωσε
Με μία ακόμη ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Άρης, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τονίζει μετά το ματς με την Οστάνδη ότι το βάρος έχουν τραβήξει έως τώρα 8 με 9 παίκτες.
Επίσης, ο τεχνικός των «κίτρινων» εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η εικόνα της ομάδας του θα βελτιωθεί τώρα που τελείωσαν τα ευρωπαϊκά ματς.
«Ξέραμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. τον Ντουβιέρ και τον Τσαϊρέλη) και έπρεπε να κάνουμε καινούργια πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε και είχαμε πει. Δεν είχαμε ενέργεια και τη δύναμη να αντέξουμε πνευματικά και έτσι η Οστάνδη επέστρεψε. Χάσαμε κάποιες βολές και κέρδισε η αντίπαλη ομάδα.
Θέλω να πω καλά πράγματα για τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν μέσα από δύσκολες συνθήκες. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, ελπίζουμε να έχουμε τους δύο παίκτες υγιείς σε 2-3 μέρες. Θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα, γιατί οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούν.
Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια, όπως και οι αντίπαλες ομάδες ή το πρόγραμμα σε σχέση με άλλες χρονιές δεν είναι ίδιο. Μιλάμε με τη δυνατότητα που έχουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετές ελλείψεις και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχουμε περισσότερους από 8-9 παίκτες.
Τραβούν πολύ κουπί τα παιδιά, ο Ιβάν πολλές φορές ζήτησε σήμερα αλλαγή. Οι αποφάσεις των παιδιών στην περιφέρεια ήταν αργές στο τέλος, προφανώς λόγω της κούρασης. Είναι διαφορετικό να παίζεις ένα από δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Η εικόνα και η απόδοση θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα μετά τη δουλειά που θα κάνουμε πλέον», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιαννάκης.