10/07/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 - 16:24

Εξόφλησε τον Κρεββατά και πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς η Καλλιθέα

Οι «κυανόλευκοι» τακτοποίησαν την οφειλή προς τον πρώην παίκτη τους

Ευχάριστα μαντάτα για την Καλλιθέα αναφορικά με το θέμα της οφειλής της προς τον Κώστα Κρεββατά.

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» είχε τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο και είχε προθεσμία μέχρι την Τρίτη (6/2) για να εξοφλήσει των πρώην παίκτη της και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Κάτι που τελικά έγινε, σύμφωνα με το ενημερωτικό της Ένωσης Β’ Εθνικής.

Υπενθυμίζεται, πως από τους «κυανόλευκους» έχουν αφαιρεθεί και 3 βαθμοί λόγω μη κάλυψης των οφειλών προς τον Στέφαν Στεφάνοβιτς, οι οποίοι πάντως μπορούν να τους επιστραφούν αν ρυθμίσει την οφειλή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 31-01-2018, δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 11/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΚΡΕΒΒΑΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Μοιραστείτε το: