13/07/2025
Μπάσκετ | Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 - 18:39

Καμπάνα ενός χρόνου για Γιαννακόπουλο

Τόσο είναι το χρονικό διάστημα στο οποίο δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα στην Ευρωλίγκα

Βαριά ήταν η καμπάνα προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα το απόγευμα της Δευτέρας (5/2) του επιβάλλεται απαγόρευση εισόδους στα γήπεδα για τον επόμενο χρόνο.

Η κόντρα των δύο πλευρών έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό με τα τελευταία επεισόδια να διαδραματίζονται προ ημερών μετά από ένα ποστάρισμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο instagram σχετικά με τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Τότε η Ευρωλίγκα είχε ξεκαθαρίσει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να αποβληθούν από τη διοργάνωση και τελικά η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως ο Γιαννακόπουλος τιμωρείται με «ποινή απαγόρευσης εισόδου δώδεκα (12) μηνών σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες της EuroLeague με αφορμή τα δημόσια σχόλια που έκανε, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τις σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και κάνοντας ζημιά στο άθλημα, σύμφωνα με το άρθρο 24.1 του πειθαρχικού κώδικα».

Μοιραστείτε το: