Για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του
Μπλεξίματα για τον Ιωνικό... Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ιωνικό για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Προοδευτική.
Το ντέρμπι είχε διακοπεί για 20 λεπτά, καθώς οπαδοί έριξαν κροτίδες και μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, με ένα από αυτά να βρίσκει και τον διαιτητή της αναμέτρησης που, παρόλα αυτά, συνέχισε το ματς.
Αναλυτικά: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών, Γεώργιος Λαΐνης, άσκησε δίωξη σε βάρος του ΑΟ Ιωνικού Νικαίας, λόγω των όσων έλαβαν χώρα (οπαδοί του γηπεδούχου Ιωνικού έριξαν κροτίδες και μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός) στον αγώνα με την Προοδευτική Νεολαία, στις 13/01/2018 στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η δίωξη διαβιβάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή».