12/07/20259:48
Κόσμος | Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 - 13:46

«Πόρτα» Τραμπ στον Μαραντόνα

Οι ΗΠΑ του αρνήθηκαν εκ νέου το αίτημά του για έκδοση βίζας

Να θεωρήσουν την βίζα του Ντιέγκο Μαραντόνα αρνήθηκαν οι ΗΠΑ, μετά τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε ο σταρ του ποδοσφαίρου για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, ο οποίος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Buenos dias América.

Όπως υποστήριξε, οι αμερικανικές αρχές παρανόησαν τα λόγια του πελάτη του που σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βενεζουέλας είχε χαρακτηρίσει τον Αμερικανό πρόεδρο ως «chirolita», που μεταφράζεται ως «μαριονέτα» και στην Αργεντινή αποτελεί προσβολή.

Ο προπονητής της Αλ Φουγιαράχ χρειάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, την άνοιξη, για να συμμετάσχει στη δίκη εναντίον της πρώην συντρόφου του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε, με την οποία έχει οικονομικές διαφορές.

Μοιραστείτε το: