06/07/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 - 20:37

Μέσα ο Μπραχίμι

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πανιωνίου ο Κοσοβάρος επιτελικός μέσος

Μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της ΑΕΛ ο Πανιώνιος ψάχνει την επιστροφή στις νίκες και για το πρωτάθλημα στο ματς της Κυριακής (28/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να διασφαλίσει πως για άλλη μία εβδομάδα θα παραμείνει στην πεντάδα.

Οι Νεοσμυρνιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι με προπόνηση το Σάββατο (27/1) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Κανονικά βρίσκεται σε αυτή ο Μπραχίμι χωρίς να είναι στο 100%, ενώ και αυτή τη φορά θα βρίσκεται στη 18αδα ο Γεσίλ που έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο Τασουλής γιατί κρίθηκε ανέτοιμος.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνιβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Μοιραστείτε το: