Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τα γκολ να μπαίνουν στο φινάλε * Δοκάρι ο Σαχινίδης
Ντέρμπι με τα όλα του... Αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε κράτησε το ματς των Τρικάλων με την Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δύο ομάδες να παίρνουν τελικά από έναν βαθμό με το 1-1 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1).
Ο ΑΟΤ ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα είναι πως για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά πέταξε δύο βαθμούς και έχασε έτσι έδαφος στη μάχη για την άνοδο. Μπλοκαρίστηκε από το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων και δεν είχε τις απαιτούμενες λύσεις.
Από την άλλη, αυτός ήταν ένας πολύτιμος βαθμός για την ΑΣΑ, η οποία δείχνει πλέον πως εκτός από το εξαιρετικό της εντός έδρας σερί, μπορεί και εκτός έδρας να σταθεί. Πήρε αποτέλεσμα για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια μακριά από την Καρδίτσα και εάν συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα πέσει.
Καλύτερα μπήκαν στο γήπεδο τα Τρίκαλα, τα οποία μόλις στο 9' απείλησαν με τον Ντακόλ, αλλά ο Γκέκας αντέδρασε σωστά διώχνοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Βέρτζος πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι εκεί.
Πολύ γρήγορα έκανε την πρώτη του αλλαγή ο Βαζάκας με τον Μπούσδρα αντί του Χαντζάρα λόγω τραυματισμού, αλλά φυσικά δεν διαφοροποιήθηκε κάτι ως προς το πώς αντιμετώπιζε το ματς η Αναγέννηση. Συνέχισε να αμύνεται μαζικά και να κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει τους αντίπαλους χώρους.
Τα Τρίκαλα συνέχισαν να πιέζουν, είχαν ένα σουτ του Λεάντρο στο 18' και προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους. Αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε βιαστικές ενέργειες κάποιες φορές υπό το βλέμμα περίπου 3.500 θεατών. Έως το φινάλε του πρώτου μέρους άλλη φάση δεν υπήρχε.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χιντζίδης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν οι κινήσεις τακτικής. Ο Βαζάκας έβαλε τον γρήγορο Κονέ αντί του Τζέκου για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, ενώ ο Αντωνίου πέρασε αντί τους Ζγκούρι και Σαχινίδη ψάχνοντας τη λύση στο σκοράρισμα.
Αρκετά κινητικός ήταν ο Σαχινίδης και στο 69' είχε δοκάρι, ενώ στο 72' το φάουλ του Χιντζίδη έφυγε εκτός. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης εκτελώντας ένα ακόμη φάουλ βρήκε τον Γιαννιτσάνη και εκείνος αστόχησε, ενώ στο 79' ακυρώθηκε γκολ του Τόμιτς για οφσάιντ.
Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 81' διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Σαχινίδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο τελευταίος τροφοδότησε τον Γιαννιτσάνη, εκείνος σούταρε και ο Γκέκας απέκρουσε και κόντρα στη ροή του ματς η Αναγέννηση έκανε στο 89' το 0-1 με τον Κονέ σε αντεπίθεση. Ωστόσο, αμέσως μετά ο Θεοδωράκης υπέπεσε σε πέναλτι με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του και ο Τόμιτς διαμόρφωσε στο 90'+1 το τελικό 1-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσης (Θεσσαλίας), βοηθοί του οι Νίκζας (Λάρισας) και Μάνος (Λάρισας), ενώ τέταρτος ο Μαλουτας (Ημαθίας).
Κίτρινες: 19' Κωνσταντινόπουλος, 34' Μπιτέλης
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος (75' Τζόκιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γροντής (60' Σαχινίδης), Ντακόλ (60' Ζγκούρι), Τόμιτς, Γιαννιτσάνης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (78' Ντάγκρας), Τζέκος (54' Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (15' λ. τρ. Μπούσδρας).