Έκαναν… ντου σε κινηματογράφο της περιοχής απαιτώντας από τον ιδιοκτήτη να μην την προβάλει την ταινία
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνει την Πέμπτη (25/1) η πολυαναμενόμενη ταινία «1968» που πραγματεύεται το έπος της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τη μπασκετική ΑΕΚ.
Πάντως, η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη δεν θα προβληθεί στη Νέα Σμύρνη καθώς «λογοκρίθηκε» από οπαδούς του Πανιωνίου!
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «athensvoice» αναφέρει πως μερίδα οργανωμένων των «κυανέρυθρων» έκανε… ντου στο σινεμά «Σπόρτινγκ» και απείλησε τον ιδιοκτήτη πως αν προβάλει την ταινία θα τον κάνουν «καλοκαιρινό».
Μάλιστα, ο τελευταίος απευθύνθηκε και στον δήμαρχο της Νέας Σμύρνης ο οποίος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, του είπε να μην την ανεβάσει για να μην υπάρξουν τυχόν… μπλεξίματα.
Τι άλλο θα ακούσουμε...