24/04/2024
editorial | Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 - 21:36

Η χρονιά μας το 2018!

Το a-sports.gr έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του…

a-mits1Toυ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αστεράτα, δυνατά και έτοιμοι για την κατάκτηση της κορυφής… Χαμόγελα, αισιοδοξία και νούμερα επισκεψιμότητας, που ανεβαίνουν – πλέον – με μεγάλη ταχύτητα... Αυτά είναι τα πρώτα μηνύματα για το a-sports.gr το 2018!

Είμαστε εδώ… για ό,τι συμβαίνει μέσα και… έξω από την περιοχή με συνέπεια και τεκμηριωμένη άποψη.

Με περίπου 200.000 άρθρα στην αρχειοθήκη μας και σχεδόν 3.500 live μεταδόσεις σε ποδόσφαιρο (Σούπερ Λίγκα, Κύπελλο Ελλάδας, Β’ Εθνική), μπάσκετ (Α1 και Ευρωλίγκα) και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα των σπορ.

Παρόντες παντού και κόντρα στο ρεύμα των τάχα διαφορετικών στην εποχή της δήθεν εξυγίανσης.

Το a-sports.gr έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία του με τυχερό τον Σταύρο Ιωαννάτο (ακόμα και αν η ΑΕΚ δεν πάρει και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι χαρούμενος για το φλουρί… - κάτι είναι και αυτό!).

a-pita-a-sportsΕκεί, μαζί μας, ήταν όλη η συντακτική ομάδα του site με τον Αντώνη Τσιράκη, τον Στέλιο Ευαγγελακόπουλο, τη Νατάσα Παπαδημητροπούλου, τον Θανάση Τζιμούρτο, την Ελισάβετ Δαπόντε, φυσικά τον… κερδισμένο (όπως προαναφέραμε) Σταύρο Ιωαννάτο, τον αρθρογράφο μας Σταύρο Ζαγκανά, αλλά και τη νέα μας συνεργάτη Αγγελική Στασινού.

Για να εξηγούμαστε, βέβαια, δικαιολογημένα απών ήταν ο υπεύθυνος της τεχνικής υποστήριξης του site… mister WEB UP, Μάνος Παπαδάκης, ενώ α.α (όπως λέγαμε όσοι πήγαμε στρατό) ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης. Και μοιραία αμφότεροι -για λόγους ισότητος- εξαιρέθηκαν από το μπόνους, που έκρυβε το φλουρί…

Αγαπητοί αναγνώστες, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε από καρδίας υγεία και μόνο επιτυχίες!

Όσο για μας… Το 2018 είναι η χρονιά του a-sports.gr και θα το ζήσουμε μαζί από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας!

Μοιραστείτε το: