Στη συνάντηση του Βασιλειάδη με τους Big... 6 και τις Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ αποφασίστηκε να μην αλλάξει κάτι στο καθεστώς τη φετινή σεζόν
Κάθισαν, τα είπαν και έδωσαν ραντεβού για αλλαγές... από του χρόνου. Ο Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχθηκε την Τετάρτη (17/1) στο γραφείο του τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Πανιωνίου, καθώς και αυτούς της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ, με το θέμα της μετακίνησης των οπαδών στο επίκεντρο.
Εκ μέρους των Πειραιωτών έδωσαν το παρών ο πρόεδρος, Γιάννης Μώραλης και οι αντιπρόεδροι, Μιχάλης Κουντούρης και Βαγγέλης Μπαταγιάννης, των «πρασίνων» ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σιωπήλης, της Ένωσης ο αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσσάνδρου, του «Δικεφάλου του Βορρά» ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, των Περιστεριωτών ο πρόεδρος, Βασίλης Μπέτσης και η διευθύνουσα σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου και των «κυανέρυθρων», ο πρόεδρος, Χρήστος Δάρρας.
Τη Σούπερ Λίγκα εκπροσώπησε ο Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης και την ΕΠΟ ο νομικός σύμβουλος, Αλέκος Χολέμπας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε τελικά οι όποιες αλλαγές να μην ισχύσουν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για να μην υπάρξει ανισονομία.
Έτσι, αν οπαδοί καταστρατηγήσουν τις οδηγίες του υφυπουργού Αθλητισμού και της Αστυνομίας, θα υπάρξουν οι ισχύουσες κυρώσεις βάσει του νόμου Γερουλάνου, όπως το πρόστιμο στην ΑΕΚ για τη μετακίνηση φίλων της στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Παράλληλα, η Σούπερ Λίγκα δεσμεύτηκε να στείλει το επόμενο διάστημα ένα συνολικό πλαίσιο σε συνεργασία με τις ομάδες, ώστε να απελευθερωθούν οι μετακινήσεις από του χρόνου, με ευθύνη των ομάδων.
Παρόλα αυτά, ζήτησαν να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει ποινικές ευθύνες σε μέλη του Δ.Σ. της εκάστοτε ομάδας αν γίνουν επεισόδια εκτός γηπέδου, αλλά αυτές να είναι μόνο πειθαρχικές.